Deelnemers THE ROAD aan het woord

Wij kunnen wel zeggen hoe waardevol ons programma voor je is. Maar deelnemers van het programma kunnen dat natuurlijk nog veel beter. Dus bij deze:

Mijn omgeving ziet mij positief verandering

ik ben Jolanda en woon sinds april 2017 in Dongen.
Na 3 turbulente jaren privé waarin ik niets gedaan heb aan sport wilde ik dit weer gaan oppakken.  Ik wilde mijzelf beter in mijn vel voelen, fitter en gezonder maar wilde ook mensen in Dongen leren kennen. Een sportschool is niet aan mij besteed ben wel gaan kijken uiteraard maar nee dank u.

Toen vond ik The Road en 15 januari 2018 heb ik mij aangemeld en op een Zaterdag heb ik mijn proefles Bootcamp in het bos gehad.
Vond het heerlijk ook al was ik gesloopt nadien 😊 Wat ik ook fijn vind aan het sporten bij The Road is dat de medesporters divers zijn en elkaar stimuleren. Ik heb eerst een maandje 1 keer per week gesport, maar inmiddels 3 keer en soms 4 keer per week.

Boksen vind ik te gek om te doen en mijn zaterdagochtend in het bos wil ik niet meer missen. Afgelopen zomer heb ik mij ook aangemeld voor voedingsadvies, want was mijn iets te veel aan kilo’s zat. Ik en mijn vriend zijn vegetarisch (wel vis) maar afvallen lukte niet. Bleek dat ik te weinig at …ja dat kan dus ook. Door de tips en skype sessies met Mira heb ik sinds September mijn voedingspatroon aangepast (meer eten beter verdeeld over de dag) en inmiddels al 6,5 kilo kwijt. Ook als ik on the road ben vanwege mijn werk weet ik nu mijn voeding beter te channelen.

Het mooie is dat mijn omgeving een positieve verandering ziet in mij. Deze positieve energie is sinds 2 maanden ook op mijn Lief overgeslagen, hij is ook gaan sporten, zijn voedingspatroon is ook aangepast door mij, tenminste als ik er ben 😉.

Boksen vind ik te gek om te doen

Wanneer ik onderweg ben voor mijn werk doe ik vaak oefeningen of HIIT training in mijn hotelkamer of park als dat in de buurt is. Als ik niet kan sporten door bijvoorbeeld rare vliegjes dan mis ik het gewoon.

Ilse en Mira super bedankt, jullie zijn toppers ik heb ontzettend veel plezier in alles. Jullie weten mij echt te motiveren en ben er zeker van dat de nieuwe Trainster in wording, Natascha dat ook gaat doen…doet ze eigenlijk al. Ben razend nieuwsgierig naar het nieuwe programma als het The Road gebouw klaar is.

Veel liefs Jolanda Horsten, deelneemster The Road.fit

Ik heb meer rust

Door the Road heb ik het besef gekregen dat ik altijd een keuze heb. En door dit besef heb ik meer rust gekregen & is mijn energielevel enorm gestegen. Ik ben meer aanwezig en het lukt me beter om te genieten van kleine dingen. De besloten FB groep heeft ervoor gezorgd dat ik succesjes kon delen en advies kon vragen. Dit werkte erg prettig!

S – deelneemster The Road.fit

Ik heb een nieuwe leefstijl aangenomen

The Road heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe leefstijl heb aangenomen. Ik weet nu dat ik zelf de keuze heb wat ik wel of niet wil eten en kies er bewust voor om gezondere keuzes te maken. Bovendien weet ik door The Road ook hoe ik in het leven wil staan. Wat ik heb geleerd kan ik ook toepassen op moeilijke relaties of mijn business.

M – deelneemster The Road.fit

Met Personal Training weer fit & back in shape

Jarenlang heb ik vrij regelmatig gesport, echter na drie zwangerschappen in vier jaar tijd was daar niet veel meer van over. Ik kreeg het niet voor elkaar de knop om te zetten en te gaan sporten; ik had bekkenklachten en was vaak vermoeid. Elke keer was er wel weer een reden te vinden om niet te gaan (geen tijd, moe, etc.)

 

Een jaar na het krijgen van mijn derde kind was ik er klaar mee: ik wilde mezelf weer fit voelen! Daarnaast hoefde ik niet zozeer af te vallen maar wilde ik wel weer ‘back in shape’ komen en mijn lichamelijke klachten verminderen. Mijn man gaf mij het perfecte verjaardagscadeau: een half jaar Personal Training bij The Road! In dat half jaar kreeg ik elke week PT, volgde ik bootcamp lessen en deed ik elke week oefeningen en HIIT-trainingen thuis.

 

Mijn ervaring is dat Ilse en Mira zodanig coachen dat je tijdens de trainingen het maximale uit jezelf weet te halen (en zelfs nog een beetje meer), zij doen dit met enorm veel enthousiasme, persoonlijke aandacht en overtuiging. Elke week waren de trainingen anders, waarbij ze goed keken naar wat ik nodig had om mijn klachten te verminderen en in shape te komen. Daarnaast hebben ze aanvullende tips over voeding en mindset gegeven. Dit alles maakte dat ik na een half jaar strakker in mijn vel zat, maar nog belangrijker: mijn bekkenklachten waren zo goed als verdwenen en ik voelde mij weer fit!

 

Ook na dit half jaar PT ben ik blijven sporten bij The Road. De bootcamp- en funbokslessen zijn nog steeds afwisselend, uitdagend en gaan tevens met een dosis gezelligheid gepaard. Ilse en Mira zijn altijd fanatiek en motiverend. Dit maakt dat het super leuk blijft! Tegenwoordig heb ik er totaal geen moeite mee om mijn sport-ritme vast te houden, no excuses!

Super bedankt Ilse en Mira!

Ik ervaar steeds vaker geluksmomentjes

Ik heb door ‘The Road’ veel meer inzicht gekregen in de keuzes die ik elke dag kan maken. Door ‘The Road’ merk ik dat ik steeds vaker echt aanwezig ben. Wanneer ik bijvoorbeeld buiten loop geniet ik veel bewuster van mijn omgeving. Ik kijk bewuster en kan van kleine dingen een glimlach op mijn gezicht krijgen. Ik ervaar steeds vaker ‘geluksmomentjes’ door hele kleine dingen (zon, wolken, bomen, eekhoorntje, uitspraak/briefje van leerling etc.) Doordat ik mij meer bewust ben van het reptielenbrein, lukt het me ook steeds beter om kleine voorvallen los te laten. Op het moment dat ik hier wel een heel verhaal van maak, ben ik me hier van bewust en probeer ik het alsnog naast me neer te leggen.

 

Voordat ik aan ‘The Road’ begon, kon ik mezelf ’s avonds al druk maken als ik niet precies om 10.00 uur in bed lag. Ik had de overtuiging dat ik minimaal 8 uur per nacht moest slapen om me fit/energiek te voelen. Nu heb ik hier veel minder last van. Als het een keer iets later wordt, dan is dat zo. Ik maak me daar niet meer druk over en maak in de ochtend de keuze om me energiek te voelen en om er een fijne dag van te maken. Dit helpt me enorm. Ik voel me ’s ochtends echt een stuk fitter en ben sneller wakker. Als ik me overdag moe voel, merk ik dit op en leg het naast me neer i.p.v. dat ik blijf denken ‘ik ben zo moe’. Ik maak dan de keuze om me energiek te voelen en gedraag me hier ook naar.

 

Voor ‘The Road’ was ik enorm veel bezig met mijn gewicht en lichaam. Door mijn weegschaal weg te gooien ervaar ik meer rust (ondanks dat ik voor mijn gevoel de controle soms kwijt ben). Ik probeer nu meer op mezelf te vertrouwen i.p.v. op getalletjes. Het ontspannen zonder schuldgevoel gaat steeds beter. Ook merk ik dat mijn partner wat dingen van mij overneemt, zodat ik tijd over houd. Hij weet nu ook dat ik daar echt moeite mee heb en hij houdt hier ook echt rekening mee. Ook wil ik jullie alvast enorm bedanken. Ik vind jullie beiden echt enorm inspirerend en merk dat ik van jullie echt een engergieboost krijg (fijn!)

Liefs, Jordi deelneemster The Road.fit

Suzanne – deelneemster The Road.fit

Ik pieker nu veel minder dan voorheen

Ik heb veel tips en handvaten gekregen om gezond te eten en op welke manier. Ook ben ik voor mezelf makkelijker geworden waardoor ik minder pieker en bepaalde zaken makkelijker kan loslaten. Ook in stress situaties kan ik beter handelen en heeft hetgeen gebeurt minder invloed op me. Ik neem meer de verantwoordelijkheid en maak daardoor krachtigere keuzes wat ook de relatie met mijn partner zeker ten goede komt. En het aller fijnste is dat ik een rustiger, liefdevollere vrouw ben geworden!

Ik zie mezelf nu als waardevol persoon

The Road heeft mij gebracht dat ik mezelf als waardevol persoon ben gaan bekijken en behandelen.Ik ben er nog niet helemaal maar ben enorm op de goede weg zowel qua voeding en gezonde leefstijl (met veel meer beweging) als op de mindset waarbij vooral INTEGRITEIT de meest belangrijke focus is. Ik ben echt heel blij deze Road samen met jullie bewandeld te hebben al was het soms een “hobbelige” Road, ik ben blij dat ik heb doorgezet.

M – deelneemster The Road.fit

C – deelneemster The Road.fit

Niet omdat het moet maar omdat ik het wil

Dit is alweer mijn laatste week van mijn PT half jaar. Mijn doel weer lekker in mijn vel zitten… een gezonde sportieve vrouw zijn. Dat resultaat heb ik zeker behaald… Ik voel me goed en energiek. Ik kan variëren met heerlijke gezonde maaltijden. Ik maak elke dag bewuste keuzes.  Niet omdat het moet maar omdat ik het wil.  Ik ben niet meer moe en lusteloos en kom na elke training moe maar zeer voldaan thuis en bruis van de energie. Mijn resultaat is misschien niet groot in kilo’s maar wel in mindset en in shape. Zie hier het resultaat:

Ik ga het missen als we klaar zijn

Ik ben erg enthousiast over jullie programma en geniet er met volle teugen van. Ik leer mezelf steeds beter kennen, leer dealen met mijn reptielenbrein en wordt een steeds krachtiger persoon. Ik kan nu al zeggen, voordat de 3 maanden voorbij zijn, dat dit het beste cadeau is wat ik mezelf in jaren heb gegeven. Ik vermoed dat ik het ga missen als we klaar zijn.

Carla, deelneemster The Road to Health and Happiness

M – deelneemster The Road.fit

Carla – deelneemster The Road.fit

Wat heb ik het sporten gemist

Juli 2017 zag ik een advertentie van de afvalrace. Mijzelf impulsief ingeschreven omdat ik letterlijk en figuurlijk niet goed in mijn vel zat. Op gesprek geweest bij Ilse en Mira. En die avond besloten om sowieso het programma te gaan volgen. Een van mijn beste keuzes tot nu toe.

Niet alleen flink afgevallen maar ook anders in het leven staan doordat ze me andere inzichten hebben gegeven. De begeleiding stopt niet na een les. Ilse en Mira staan altijd voor je klaar met advies en hulp. En de kracht van de lessen is dat iedereen op zijn niveau mag en kan trainen en dat gezelligheid voorop staat. Van nooit sporten ging ik naar 3 tot 4 uur in de week sporten. Mede komt dit doordat de lessen zeer divers zijn en de lessen ook altijd buiten gegeven worden. Wat heb ik het sporten gemist tijdens een blessure. En ook tijdens de blessuretijd werd er contact gehouden door Ilse en Mira. Kortom sporten is goed voor lijf en geest. Maar zonder de geweldige stimulans en adviezen van Ilse en Mira had ik dit niet ondervonden.

 

Ik ben gestopt met bepaalde medicijnen

Ik heb me opgegeven voor The Road.fit omdat ik mijn levensstijl wilde aanpassen en af wilde vallen. Ilse & Mira gaven me de tips & tools, maar ik moest het wel zelf doen met behulp van wekelijkse skype meetingen, sporturen en groepslessen. De skype sessies waren heel leerzaam, omdat we dit met het groepje vanThe Road.fit deden. We leerden over voeding en beweging maar ook over mindset. Zonder die mindset kun je de knop niet omzetten.

Ik sportte 3 keer per week bij de groepstrainingen zoals bootcamp en boks& kracht. Thuis deed ik de HIIT video trainingen van the Road en maakt ik gebruik van een voedingsplan.

De eerste week had ik flinke afkickverschijnselen van de suiker (dit kwam omdat ik geen suiker meer at). Maar snel daarna voelde me steeds beter en werd ik steeds fitter. Ook kreeg ik meer uithoudingsvermogen. De kilo’s vlogen eraf, de ene week meer dan de andere. In de mindere weken moet je doorgaan om dat doel te behalen. Mijn coaches en ik bepaalden een doel voor de 1e drie en zes jaar.

Na een halfjaar was ik 16,5 kg kwijt. Daar ben ik heel trots op. Hierdoor kon ik met bepaalde medicijnen stoppen. Door The Road.fit voel ik me zelfverzekerder en ik ben een heel ander mens geworden. Nu sport ik nog steeds elke week met veel plezier. Ik ben Ilse & Mira heel dankbaar voor hun hulp!

Patricia – deelneemster The Road.fit

Donja – deelneemster The Road.fit

Voor en na foto Lieke

Simpel maar daarmee niet makkelijk!

De adviezen van Ilse & Mira zijn simpel. Maar daarmee niet makkelijk. Gelukkig zijn ze er een ster (of vijf) in om je te motiveren dat het echt simpel is… Als je maar doet wat je moet doen 😉 En wat voor mij belangrijk is in dit coachtraject is de toepasbaarheid op alle aspecten van je leven. Hoe kan ik iets wat goed is nog beter maken! Keep it up dames!

Lieke – deelneemster The Road.fit

M. – deelneemster The Road.fit